Vakantiehuis.nl Vakantiehuis.nl

Vakantiehuis.nl: de website voor uw unieke vakantiehuis

Op Vakantiehuizen.nl is sinds jaar en dag de website met het grootste overzicht van unieke vakantiehuizen. De website is een plek voor particuliere en zakelijke verhuurders van allerlei soorten huisjes en bungalows. Van kleine bungalows tot grote groepsaccommodaties en kastelen. Zowel in Nederland als elders in de wereld. Vakantiehuizen is geen bemiddelingskantoor of reisorganisatie en vraagt ook geen commissie bij boekingen. Sinds de start in 1999 hebben we een unieke positie ingenomen, namelijk doordat de huurder direct in contact komt met de verhuurder. Juist om die reden promoten veel particuliere eigenaren hun unieke accommodatie via vakantiehuizen.nl

Uitgebreide informatie
Vanaf de allereerste start is het de bedoeling om huurders en verhuurders bij elkaar te brengen op vakantiehuizen.nl. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken is het mogelijk om direct via de mail of telefoon in contact te komen met de betreffende verhuurder. Vakantiehuizen.nl bemiddelt niet tussen huurders en verhuurders. Bij de advertentie staat daarom direct een contactformulier, en tevens staan er vele links naar het e-mailadres van de verhuurder en een link naar de website van de eigenaar.  Op die manier proberen we het directe contact tussen huurders en verhuurders te vergroten.

Informatie in beeld en tekst
Om wel een goed eerste idee te krijgen van de accommodatie en de omgeving, kan de adverteerder meerdere foto’s tonen (maximaal 20). Daarnaast zijn er vele velden met standaard velden (zoals aantal personen, huisdieren toegestaan etc) en zijn er velden waar de verhuurder naar eigen inzicht informatie kan geven over de accommodatie en de omgeving.
Ook de prijzen zijn overzichtelijk terug te vinden per periode en de huurder kan ook een aparte prijs geven voor het hoog- en laagseizoen. Tevens wordt er een overzicht gegeven van de beschikbaarheid van de accommodatie. De verhuurder beheert dit echter zelf, dus raadpleeg eventueel de eigenaar of de accommodatie werkelijk nog vrij is.

Snel zoeken
Een accommodatie kan op vele manieren gezocht worden. Natuurlijk op datum, maar ook op locatie/ bestemming  (streek als er veel accommodaties in een bepaald land zijn) en het aantal personen.  Daarnaast biedt vakantiehuizen.nl nog meer zoekmogelijkheden. Bijvoorbeeld:  of huisdieren toegestaan zijn of dat er gehandicaptenvoorzieningen zijn (klik op Verfijn uw zoekopdracht). Daarnaast is het mogelijk een accommodatie te zoeken  op soort verblijf. Op de site vindt u van alles, van B&B tot villa’s en natuurlijk ook veel particuliere vakantiehuizen.